De diensten die ik je kan bieden

Strategie

Online marketing van A tot Z. Een gedegen strategie welke past bij elke organisatie, elk product en elke dienst. Dit is de basis voor goede online marketing campagnes.

online-marketing

Advertising

Met betaalde advertenties via Google, Social Media of websites een nog onbekende doelgroep bereiken. Een snelle manier om meer verkopen te realiseren of meer aanvragen te ontvangen.

digital-advertising

Social Media

Het promoten van je product of dienst via verschillende social media kanalen. Het inzetten van advertenties zorgt voor een groter bereik buiten je bekende doelgroep.

Social-Media

Search (SEA/SEO)

Scoor hoger in de zoekmachines, met name Google, door aan SEO en SEA te werken. Optimaliseren van je website en content (SEO) en betaalde advertenties voor een top positie (SEA).

google-ads

Display en Online Video

Vergroot je bereik en naamsbekendheid met Display uitingen of Video’s op externe websites. Minder gericht op directe verkoop maar zeer sterk voor brand awareness.

display-video-ads
display-video-ads

Google Analytics

Met behulp van Google Analytics zien we precies wat bezoekers op je website doen. En daarnaast hoe bepaalde campagnes presteren. Essentieel voor online marketing.

web-analytics

E-mail Marketing

E-mail marketing is een belangrijk middel in de fase na de aankoop of geleverde diensten. Met e-mail marketing stimuleer je herhaalaankopen of andere acties.

email-marketing_large
email-marketing_large

Contact opnemen